A bevételnövekedés csak az egyik előnye

Eddig mi beszéltünk arról, milyen pozitívumai vannak az Intelligens Árazó szolgáltatásunknak, majd megkértük néhány gyógyszertárvezető partnerünket, hogy ezúttal meséljenek ők. És amit elmondtak nekünk több volt, mint amire számítottunk. Nézzék meg a velük készült beszélgetést.

Az ország négy különböző pontjáról hívtunk gyógyszertár-tulajdonosokat, akik már használják a Pharma Cloud Intelligens Árazó szolgáltatását, hogy egy könnyed eszmecsere keretében osszák meg velünk az eddigi tapasztalataikat. Amikor leültünk beszélgetni, a szolgáltatás olyan aspektusai is előkerültek, amikről keveset beszélünk, pedig mindannyiunk számára ugyanolyan fontos. A bevételek emelkedésén és a betegek, vásárlók kiszolgálásának még magasabb színvonalán túl kiderült, hogy a legértékesebbet adtuk partnereink számára. Időt.

Felszabadított idő, biztonság a kiskereskedelmi árak képzésében és a kényelem, amit önmaguk és vásárlóik számára biztosítanak olyan előnyökké álltak össze, amit talán még egyetlen szolgáltatás sem adott a patikák üzleti érdekeinek támogatására. A beszélgetés során kidomborodtak azok a különbségek is, hogy ki mely aspektusát helyezi előtérbe, de mindegyik mögött ott húzódik a szolgáltatás működésének kulcsa, a szoftveres mechanizmus, amit a beszélgetőtársak egyike tömör egyszerűséggel így fogalmazott meg: „Ez matematika. És a matematika nem hazudik.”

Pető Andrea, a Pharma Cloud Kft. Kommunikációs és marketing vezetője dr. Bimbó Mihállyal (Iris Gyógyszertár, Békéscsaba), dr. Deák Magdolnával (Szent György Gyógyszertár, Sásd), dr. Harda Kristóffal (Alba Gyógyszertár, Szerencs) és dr. Janca Tímeával (Cédrus Patika, Budapest) beszélgetett. Tekintsék meg a teljes videót!

Varga Attila, a Pharma Cloud Kft. Ügyvezető igazgatója e témában tartott előadást a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége által rendezett Gyógyszerészek XXXII. Országos Kongresszusán 2022. október 2-án. Hogy mi is az Intelligens Árazó szolgáltatás, az előadásból készült videóból megtudhatják: