A szlogen mögött
Beszélgetés a Pharma Cloud gyógyszerész vezetőivel.

Szoftver – szakmai kezekben. Ezzel a címmel jelent meg a napokban egy beszélgetés a Pharma Cloud gyógyszerész vezetőivel: Dr. Nagy Gábor ügyvezető igazgatóval és Dr. Gyarmati Kinga gyógyszerészszakmai vezetővel.
Az interjú gerincét azok a vállalat szoftvereiben és ügyfélkapcsolati rendszerében végzett fejlesztések képezik, melyekről egyetlen szlogenbe sűrítve tesz a cég állásfoglalást: Nem rendszergazda. Szakmai-üzleti partner.
A videóban a gyógyszerész vezetők sok területre kitérnek, köztük a patikai szoftverszolgáltatóra használt rendszergazda kifejezés történeti előzményeire, a vállalat két szoftverében elvégzett és jelenleg is zajló fejlesztésekre, valamint azokra a más működési területeken végrehajtott átalakításokra, melyek összességét egyetlen, fontos kifejezésbe lehet csomagolni: felhasználói élmény.

Értesüljenek Önök is a legfrissebb információkról, tekintsék meg az interjút, és ha a videó nyomán Önökben is megfogalmazódtak kérdések, írják meg nekünk az ugyfelszolgalat@pharmacloud.hu e-mail címre!