Évzáró gondolatok
dr. Nagy Gábor ügyvezető igazgatótól

Gyógyszerészként, és mint korábbi gyógyszertárvezető, tudom, milyen fontos szerepe van egy szakmai és üzleti igényeket kielégítő, patikai ügyvitelt támogató rendszernek. Örömmel vállaltam ez év tavaszán a felkérést a Pharma Cloud vállalat vezetésére, mert így a lehető legtöbbet tehetek annak érdekében, hogy mind a daxa™, mind a QB-Pharma szoftver olyan termékek lehessenek, amelyek a patikák elvárásait és szükségleteit figyelembe veszik, és valódi támogatást adnak a napi munkához. Egy ilyen rendkívül összetett, nemcsak szakmai és üzleti, de hatósági és jogalkotói előírásoknak is megfelelő szoftverszolgáltatás mögött a fejlesztési munka ugyanolyan összetett, mint maguk az elvárások. Mi nap mint nap azért dolgozunk, hogy partnereink szolgáltatásaink minden megtett fejlesztési lépését folyamatosan érzékelhessék, és eredményeit élvezhessék.

Ebben az évben ügyfélszolgálatunkat jelentősen átstrukturáltuk. Az eddigi legmagasabb létszám mellett az új telefonos menüvel és a 3 szintű ügyintézési rendszerrel partnereink bejelentései a legrövidebb időn belül a megfelelő szakterület kezelésébe kerülnek. Az Önök visszajelzései nyomán, a felhasználói élmény növelése érdekében az év második felében a daxa™ szoftverben egy több területet magába foglaló fejlesztési csomagot kezdtünk meg, melynek első eredményei már az elmúlt hónapokban érzékelhetők lettek a napi használat során. A QB-Pharma szoftverünkben ebben az évben a kényelmi megoldások kialakításán volt a fókusz olyan háttérfejlesztésekkel, melyek főként a vezetői igények és patikai adatok kezelésének terén jelentenek segítséget a gyógyszertáraknak.

2024-ben munkánkat új célkitűzésekkel és újult erővel folytatjuk, mindkét szoftverünk, valamint kapcsolódó szolgáltatásaink bővítésével és fejlesztésével, fókuszban a felhasználói élményekkel és üzleti igényekkel.
Köszönöm minden kedves Partnerünk ez évi együttműködését, és köszönöm új Partnereinknek a bizalmat, amit szoftvermegoldásainknak szavaztak!

Kívánok Mindannyiuknak békés karácsonyt és közös sikerekben gazdag új esztendőt!

Dr. Nagy Gábor, ügyvezető igazgató