Minden hónapban érkezik a PATIKASZOFTVER!

Mindennapi munkánk során azon dolgozunk, hogy olyan informatikai és üzleti szolgáltatásokkal támogassuk az Önök munkáját, melyek hozzájárulnak a gyógyszertár zavartalan működéséhez és pénzügyi sikerességéhez. Ezzel a szemlélettel indítottuk útjára 2022 nyarán hírlevelünket is, a PATIKASZOFTVER-t, melyben hónapról hónapra olyan cikkeket és videós tartalmakat közlünk, amik hasznos információkkal támogatják a patikák napi munkáját, valamint a tudatos üzleti tervezéshez is jól alkalmazható, gyakorlati témákat tárgyalnak.

Eddigi lapszámainkban olvashattak ügyfélszolgálati bejelentéssel kapcsolatos tudnivalókat, informatív és értelmezést segítő írásokat a gyógyszertárakat érintő jogszabályi változásokról, valamint eseménybeszámolókat, de legújabb szolgáltatásaink elindulásáról is ez online újság lapjain számoltunk és számolunk be elsőként.

Azért, hogy biztosan ne maradjon le az üzleti és napi működést támogató témákról, az alábbi űrlapon iratkozzon fel a PATIKASZOFTVER-re!

PharmaCloud fejléc

Feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük jelölje be, hogy milyen módon szeretne hallani a Pharma Cloud Kft. felől!

Bármikor leiratkozhat a listáról. Ezt a hírlevelek alján található linkre kattintással és megerősítéssel tudja megtenni. További információkért kérjük olvassa el a teljes adatvédelmi tájékoztatónkat! https://www.pharmacloud.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Mailchimpet használjuk hírlevélküldő platformként. A feliratkozásra kattintva engedélyezi, hogy a megadott adatokat a Mailchimp mint harmadik fél rendelkezésére bocsájtja. Tudjon meg többet a Mailchimp adatvédelmi szabályzatáról itt!

>