Közös dolgaink

Tavaly novemberben új platformot nyitottunk, ahol kötetlenebb és közvetlenebb módon is kapcsolódhatunk egymáshoz. Ön tagja már Facebook-csoportunknak?

Vállalati céljainkkal és folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal összhangban hívtuk életre ezt a csatornát, hogy ezen a módon is támogathassuk Önöket, gyógyszerész partnereinket mindennapi munkájukban, és itt is kapcsolatban állva egymással, egy kis közösségként, kötetlenebb módon beszélgethessünk akár egy aktuális jogszabályváltozás gyakorlati értelmezéséről, akár egy pénzügyi eredményességet érintő kérdésről. Facebook csoportunkban gyógyszerészeti, üzleti és IT témákban vállalatunk legfrissebb, leghasznosabb és legérdekesebb információit osztjuk meg Önökkel.

Mi mindennel találkozhatnak a csoportunkban?

  • A patikai munkát segítő értelmezésekkel és hírekkel a gyógyszerészet jogszabályi környezetéből
  • Információkkal, újdonságokkal cégünk életéből: beszámolunk a daxa™ és a QB-Pharma szoftverekhez kapcsolódó legújabb fejlesztésekről, legfrissebb szolgáltatásainkról, elhozzuk aktuális híreinket
  • Üzleti döntéseket támogató témákkal
  • Informatikai anyagokkal, melyek érthetően, felhasználóbarát módon mutatják be az alapvető számítógépes környezetet
  • Színes, érdekes információkkal, tényekkel az IT világából és a gyógyszerészet területéről

Amennyiben szeretnének Facebookon keresztül is értesülni híreinkről, folyamatosan bővülő szolgáltatásainkról és újdonságainkról, továbbá szívesen lennének a Pharma Cloud közösségének tagjai, ahol beszélgethetnek a szakma aktualitásairól, jogszabályi változásokról, gyógyszerészeti, üzleti és IT témákról, csatlakozzanak a Pharma Cloud Facebook csoportjához, várjuk Önöket!

Csatlakozom