Pharma Cloud a Facebookon

Kötetlen társalgás, színes tartalmak, komolyabb témák könnyedebb hangvétellel. Egy új platformot nyitottunk, hogy még többet beszélgethessünk Önökkel. Boldogan jelentjük: novemberben elindult a Pharma Cloud Facebook csoportja!

Vállalati céljainkkal és folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal összhangban hívtuk életre ezt a platformot, hogy ezen a módon is támogathassuk Önöket, gyógyszerész partnereinket mindennapi munkájukban, és itt is kapcsolatban állva egymással, kis közösségként, kötetlenebb módon beszélgethessünk akár egy aktuális jogszabályváltozás gyakorlati értelmezéséről, akár egy pénzügyi eredményességet érintő kérdésről. Facebook csoportunkban gyógyszerészeti, üzleti és IT témákban vállalatunk legfrissebb, leghasznosabb és legérdekesebb információit osztjuk meg Önökkel.

Mi mindennel találkozhatnak a csoporttagok?

  • Információkkal, újdonságokkal cégünk életéből: beszámolunk a daxa™ és a QB-Pharma szoftverekhez kapcsolódó legújabb fejlesztésekről, legfrissebb szolgáltatásainkról, elhozzuk aktuális híreinket
  • Üzleti döntéseket támogató témákkal, tanácsokkal, objektív elemzésekkel
  • Informatikai anyagokkal, melyek érthetően, felhasználóbarát módon mutatják be az alapvető számítógépes környezetet
  • A patikai munkát segítő értelmezésekkel és hírekkel a gyógyszerészet jogszabályi környezetéből

Amennyiben szeretnének Facebookon keresztül is értesülni híreinkről, folyamatosan bővülő szolgáltatásainkról és újdonságainkról, továbbá szívesen lennének a Pharma Cloud közösségének tagjai, ahol beszélgethetnek a szakma aktualitásairól, jogszabályi változásokról, gyógyszerészeti, üzleti és IT témákról, csatlakozzanak a Pharma Cloud Facebook csoportjához, várjuk Önöket!

https://www.facebook.com/groups/470315941751099