SZOFTVERMEGOLDÁSAINK
QB-PHARMA

Szakértő csapat, garantált fejlődés

A QB-Pharma szoftver több mint 20 éves fejlesztői tapasztalatával, komplex informatikai, gyógyszerész-szakmai és üzleti kompetenciákkal, valamint a Hungaropharma, piacvezető gyógyszer-nagykereskedelmi vállalatcsoport stabil hátterével különösen előnyös szolgáltatáscsomagokat kínál a hazai patikai rendszergazdai piacon.

KÖZPONTBAN A SZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉG

ÉRINTŐKÉPERNYŐ – Programunk érintőképernyőre optimalizált felülettel rendelkezik, ezzel is elősegítve a gyógyszertár korszerű és gyors működését.

WEBSHOP INTERFACE – Szoftverünk bármely webshophoz könnyen illeszthető, melynek eredményeként a web-shop és a patikai rendszer között készletvál­tozás-szinkronizálás valósul meg.

RAKTÁRI ROBOTVEZÉRLÉS – Programunk a legtöbb robottípussal illeszthető (Apostore, Gollmann, Rowa, Expedi, Riedl).

ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGŰ SZERVIZ – Szakképzett kollégáink rövid időn belül az ország bármely pontján rendelkezésre állnak, hogy hatékonyan, az elvárásoknak megfele­lően elhárítsák a felmerülő problémát.

KÖNNYEN ELÉRHETŐ, TÖBBSZINTŰ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT – Ügyfélközpontú kollégáink – szakmai gyógyszerész-támogatással – bármely gyógyszertárban előforduló probléma ese­tén készséggel állnak rendelkezésre, a hét minden napján.

ÁTFOGÓ JOGOSULTSÁGKEZELÉS – Programunk minden felhasználónak szinte minden gombra, funkcióra személyre szab­ható hozzáférést biztosít, így pontosan meg­határozhatóak a patikai munkakörökhöz tartozó jogosultságok.

TESTRESZABHATÓ KERESÉS A CIKKTÖRZSBEN

  • Ékezetes betűtípusok használata
  • Szó eleji, név eleji, szótöredékre, pontos gyógyszernévre szóló keresés
  • Készlettel rendelkező termékek szűkítése
  • Aktív-inaktív cikkekre való szűrés

OFFICINÁBAN ELÉRHETŐ TELJES CIKKTÖRZS
Egy gombnyomással előhívhatók az inaktív cikkek, amelyek könnyedén újra aktívvá tehetőek.

SZÉLES KÖRŰ, PARAMÉTEREZHETŐ LEKÉRDEZÉSEK – A programban bármilyen forgalmi vagy készlettel kapcsolatos lekérdezés és szűrés végrehajtható

IRODAI FUNKCIÓK AZ OFFICINA MODULBAN IS – Minden irodai funkció irodán kívül is elérhető.

RECEPTEXPEDIÁLÁS PRAKTIKUS MEGJELENÉSSEL – A felhőből letöltött, valamint a papíralapú vényeket a programunk ugyanolyan formá­ban jeleníti meg, mintha csak a kezünkben tartanánk őket

KEDVEZMÉNYEK

A HPH Fejlesztési Program keretében, a Hungaropharmával való elköteleződés mértéke szerint, a Pharma Cloud Kft. számos jelentős kedvezményt kínál partnereinek, így többek között vissza nem térítendő hardverfejlesztési támogatással segíti új ügyfeleit informatikai eszközparkjuk modernizálásában, és akár 80%-os szolgáltatási havidíj-visszatérítést biztosít a csatlakozó patikáknak.*

* A kedvezmények igénybevételének feltételeit, illetve mértékét a Pharma Cloud Kft. mindenkor hatályos ÁSZF-je, illetve az aktuális kedvezményekre vonatkozó Hirdet­ménye tartalmazza. A Pharma Cloud Kft. a kedvezmények módosításának jogát fenntartja.

IGÉNYEKRE SZABVA

Kíváncsiak vagyunk partnereink véleményére. A legmélyebben igyekszünk megérteni, mire van szüksége, mivel tudjuk tá­mogatni a patika mindennapi munkáját. Célunk, hogy több száz gyógyszertár rendszergazdájaként mindenki azt érezze, valójában csak az övé vagyunk.

„Fontosnak tartjuk, hogy egy patikai szoftverben erőteljesen jelen legyen a gyógyszerészi megközelítés, akár a fejlesztés, akár a cikktörzskarbantartás területén”

CSATLAKOZÁS: SZAKSZERŰ SEGÍTSÉGNYÚJTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

  • Bemutatógép kihelyezésével és személyes programismertető során bemutatjuk Önnek és munkatársainak a programot.
  • Amennyiben a QB-Pharma szoftvert választja, a váltáshoz kapcsolódó harmadik szolgáltatóval közvetlenül felvesszük a kapcsolatot, a patikának nincs teendője.
  • A csatlakozást követően minimum 2 napig jelen vagyunk, és sze­mélyesen tanítjuk be a szoftver használatát minden kollégának.
  • Új partnereinknek kiemelt gyógyszerészi szaktanácsadást nyújtunk. Az újonnan csatlakozó patikák hívásai nálunk közvetlenül a gyógyszerészek­hez érkeznek, így felkészültek va­gyunk a gyakorlati kérdéseket illetően.

A betegeknek biztonsági faktort jelent egy jól felépített, az interakciókra figyelmeztető, vagy a generikus helyettesíthetőséget megbízhatóan ajánló gyógyszeradatbázis, a jól működő rendszerekkel pedig az expediálás is gyorsul, így pozitív irányba mozdul a vásárlói élmény.