DAXA FELMÉRÉS

Legyen részese a daxa™ fejlesztésének!
Küldje el számunkra a szoftver használatával kapcsolatos értékelését! 

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 17 daxa™-funkciót és a hozzájuk tartozó összesen 70 műveletet. Kérjük, értékelje ezeket 2 lépésben az alábbiak szerint:

  • A 17 fő funkciót kérjük, pontozza 1-től 5-ig a teljes funkció működésével való elégedettsége mértéke szerint. Írja be mind a 17 fő funkció neve mellé azt a számot, amennyire az adott teljes funkciót értékeli. 1-es: egyáltalán nem vagyok elégedett, 5-ös: teljesen elégedett vagyok.
  • Ezt követően a fő funkciók alatt található összesen 70 részművelet közül jelölje meg prioritási sorrend szerint azt az összesen 10-et, melyet Ön a leginkább javítandónak, fejlesztendőnek ítél. Írjon 1-es sorszámot azon részművelet utáni körbe, amelynek javítását, fejlesztését a legfontosabbnak és/vagy legsürgetőbbnek ítéli, 2-es sorszámmal jelölje azt, amelyet ennél egy kissé kevésbé, és így tovább, míg végül a 10-es sorszámot írja a mellé a részművelet mellé, amelyet az Ön által kiemelt 10 leginkább fejlesztendő részművelet közül a legkevésbé tart sürgősnek/fontosnak.

Amennyiben a felsorolt 70 részművelet között nem találja az Ön által fejlesztésre megjelölni kívántat, az egyes fő funkciókon belül található Egyéb mezőhöz beírhatja azt, majd írja mellé a kívánt sorszámot.