Egerben jártunk

Kvízjátékkal, ajándékokkal és daxa™-bemutatóval vártuk Önöket a Gyógyszerészek XXXIII. Országos Kongresszusán, Egerben.

Az október 6. és 8. között megrendezett eseményen saját standunkon vártuk jelenlegi és leendő partnerinket, hogy a mindennapi munkából egy kicsit kiszakadva, személyesen beszélgessünk olyan témákról, amik a napi munka során kevésbé kapnak fókuszt. A 3 nap alatt találkoztunk sok jelenlegi partnerünkkel is, és beszélgettünk olyanokkal, akik kíváncsiak voltak daxa szoftverünk bemutatására. Standunkon kihelyezett érintőképernyős monitoron mindenki kipróbálhatta a felhőalapú szoftverünket.

Csere-bere játunkban stresszlabdát, a Patikai Tízpróba kvízünkkel pedig mobiltelefon tartót kaphattak a játékban résztvevők, akik a játékkal együtt egyúttal a fődíjért is versenybe szálltak. A kisorsolt szerencsés patikának pedig ezúton is szívből gratulálunk nyereményéhez!

Az esemény zárónapja egyebek között a gazdasági témákat gyűjtötte egybe, melynek sorában 10:00 órától Dr. Nagy Gábor ügyvezető igazgatónk A patikagazdálkodás szempontjai az aktuális gazdasági környezetben címmel tartott előadást. Elemzése a gyógyszertárak jövedelmezőségének kérdésköréhez ad ott hasznos gondolatokat és gyakorlatban is alkalmazható tudást.

De mi sem jöttünk haza üres kézzel. Novemberi hírlevelünkben egy kisfilmben bemutatjuk, milyen élményeket és interjúkat hoztunk haza Egerből. Addig is itt hagyunk egy képet a standunkról.