1 éves a PATIKASZOFTVER!

Szülinapozunk. 2022. július 20-án küldtük ki Önöknek hírlevelünk első számát, és a PATIKASZOFTVER névre keresztelt online kiadványunkból azóta 11 számot készítettünk. Figyeltük a körülöttünk lévő világot, és gyűjtöttük a témákat – magunkról és a gyógyszertári piaci környezetről. Kihallottuk partnereink felénk intézett kérdéseiből, kéréseiből, hogyan lehet hírlevelünk valóban hasznos. Igyekeztünk olyan témákat feldolgozni, melyek az Önök számára relevánsak és fontosak.

Színes paletta

Dr. Gyarmati Kinga Gyógyszerészszakmai vezetőnk jogszabályértelmező írásai és szakmai anyagai mindig a patikákat aktuálisan leginkább foglalkoztató kérdéseket tárgyalta.

Készítettünk daxa és QB-Pharma szoftvereinkkel kapcsolatos összeállításokat. Billentyűkombinációkról és szoftverfunkciókról szóló érdekességeket gyűjtöttünk egybe, hogy a programokkal való munka még egyszerűbb lehessen.

Vállalatunk a hagyományos – és téves szóhasználattal – „rendszergazda” tevékenységet kinőve ma már szakmai és gazdálkodási tekintetben is szolgálatára van a patikáknak, adta hát magát a hírlevél, hogy e platformon is megjelenhessen az általunk nyújtott üzleti támogatás. Business Dose c. üzleti sorozatunk is e havi kiadások között kelt életre.

Több írásunk is szólt a hatékony ügyfélszolgálati bejelentésekről, és ezen a platformon adtunk hírt nagyobb fejlesztéseinkről, köztük az Intelligens Árazó szolgáltatásunkról, mely piaci fogadtatása és népszerűsége hírlevelünk toplistáján is nyomot hagyott.

Top10

A születésnap alkalmából visszatekintettünk, és megnéztük, mely témák és anyagok voltak kiugróan népszerűek a PATIKASZOFTVER eddigi 11 számában.

Egy képzeletbeli 10-es dobogót készítve az eddig született 53 összeállításunk közül olyan anyagok végeztek az élen, mint a pénztárgépekkel és jogszabályi értelmezésekkel kapcsolatos szakmai cikkek, ügyfélszolgálati kapcsolattartásról szóló anyagok, a 10-es lista élén pedig meglepő módon két témakör versenyzett egymással: az üzleti fejlesztéseket tárgyaló cikkek mellett egy személyesebb, intimebb téma végzett az élen. Önök sokszor kattintottak mind a cikkre, mind a YouTube-csatornánkon található kapcsolódó videókra, melyek a SzabadKassza nevű, üzleti kiegészítő szolgáltatásunk tavaly októberi premierjéről tudósított a tököli Natura Gyógyszertárból, a legnépszerűbbek közé pedig bekerült a legérzelmesebb bejegyzésünk azzal a karácsonyi videónkkal, melyben bepillantást adtunk életünkbe, megörökítve irodai ünnepi készülődésünket.

Köszönjük az eddigi figyelmüket, és számítunk Önökre a következő évben is!

Mi szeretjük ezt csinálni. Hírlevelünket a továbbiakban is az eddigi lelkesedéssel és gondossággal fogjuk készíteni, de nagyon szeretnénk tudni, Önöket milyen témák érdekelnék még az eddigieken kívül. Megosztunk most egy mindössze egyetlen kérdésből álló felmérést, ahol elküldhetik nekünk, milyen cikkeket olvasnának szívesen a PATIKASZOFTVER havi kiadványaiban.
Az alábbi gombra kattintva kérjük, jelöljék be a választott témákat, és a végén az Elküldöm gombbal osszák meg velünk, hogy a jövőben a PATIKASZOFTVER hírlevél még gazdagabb tartalommal érkezhessen az e-mail fiókjukba!