Ezt miért kaptam?

Az egyenlegközlők tartalma.

Mit közöl az egyenlegközlő? Cikkünkben mélyebbre megyünk a kétheti rendszerességgel érkező egyenlegközlők tartalmába.

A szolgáltatások piacán megszokottak szerint, más vállalatokhoz hasonlóan, 2023. januárjában a Pharma Cloud is bevezette az ún. Egyenlegközlő tájékoztatók küldését partnerei részére.

Segítség a tervezéshez

Az egyenlegközlő levelek célja, hogy átláthatóan, jól nyomon követhető módon időről időre összefoglalja a patika nyitott számláinak listáját. Ezzel a tájékoztatóval a Pharma Cloud által kiállított számlák könnyedén, mindössze néhány perc alatt áttekinthetők, így a patika egy világos és gyors betekintést kap az aktuális nyitott tételeiről.

Ennek előnyeit már több patika felismerte. Az eddig kapott visszajelzések alapján ezzel a kétheti rendszerességgel küldött egyszerű tájékoztatóeszközzel szem előtt tartható, és pénzügyileg, valamint naptár szerint is áttekinthetőbb és ütemezhetőbb a számlák kifizetése.

Nem felszólítás

A tájékoztatásra szánt dokumentumban feltüntetésre kerül minden nyitott, pénzügyileg még nem rendezett tétel, így egyben láthatók, melyek a Pharma Cloud felé

  1. még nem lejárt és
  2. a lejárt, de még nem kifizetett tételek.

Az egyenlegközlő dokumentum nem fizetési felszólítás, az összes nyitott (lejárt és nem lejárt) beszállítói számlát egyaránt tartalmazza. Olvasható benne a számla sorszáma, kelte, esedékessége és végösszege.

Hogyan, hová és mikor?

Az egyenlegközlők a Pharma Cloud partnerei számára e-mail formájában a szerződéskötéskor megadott pénzügyi e-mail címre érkeznek, kéthetente, a hétfői napokon. Amennyiben Ön nem találta még levelei között, vagy szeretné a korábban megadott pénzügyi az e-mail címét módosítani, jelezze felénk az ugyfelszolgalat@pharmacloud.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a 06 1 436 9931-es telefonszámon, és kollégáink elküldik Önnek ehhez az Adatváltozás bejelentőlapot.

Amennyiben az Egyenlegközlő levelekkel kapcsolatban további kérdései merülnek fel, írjon nekünk a penzugy@pharmacloud.hu e-mail címre, vagy hívja a 06 1 436 9931-es telefonszámot.

 

Bizonyos e-mail kiszolgálók, így például a Gmail, a levelek megjelenítését saját módon kezeli. Ennek kezelésébe a következő hírlevelünkben nyújtunk Önöknek segítséget.