Minden hónapban érkezik a PATIKASZOFTVER!

Mindennapi munkánk során azon dolgozunk, hogy olyan informatikai és üzleti szolgáltatásokkal támogassuk az Önök munkáját, melyek hozzájárulnak a gyógyszertár zavartalan működéséhez és pénzügyi sikerességéhez. Ezzel a szemlélettel indítottuk útjára idén nyáron hírlevelünket is, a PATIKASZOFTVER-t. Hírleveleinkben hónapról hónapra olyan cikkeket és videós tartalmakat közlünk, melyek hasznos információkkal támogatják a patikák napi munkáját, valamint a tudatos üzleti tervezéshez is jól alkalmazható, gyakorlati témákat tárgyalnak.

Eddigi 4 lapszámunkban olvashattak ügyfélszolgálati bejelentéssel kapcsolatos tudnivalókat, informatív és értelmezést segítő írásokat a gyógyszertárakat érintő jogszabályi változásokról, valamint eseménybeszámolókat, de legújabb szolgáltatásaink elindulásáról is ez online újság lapjain számoltunk és számolunk be elsőként.

A PATIKASZOFTVER a jövőben is folyamatosan érkezik majd újdonságainkkal és legfrissebb híreinkkel az Ön e-mail címére is. Azért, hogy biztosan ne maradjon le az üzleti kérdéseket és napi működést értintő témákról, az alábbi űrlapon iratkozzon fel hírlevelünkre, és keresse levelei között a Pharma Cloud Kft. feladótól érkező PATIKASZOFTVER tárgyú e-mailt minden hónap végén!

 

Miről írtunk eddig? 

A PATIKASZOFTVER első 4 számát ide kattintva elolvashatja:

 

Azért, hogy minden hónapban a legfontosabb és legaktuálisabb híreket vihessük Önökhöz, örömmel vesszük visszajelzését hírlevelünkkel kapcsolatban! Kérjük, írja meg nekünk, milyen témákról olvasna még szívesen online újságunkban. Várjuk véleményét az ugyfelszolgalat@pharmacloud.hu e-mail címen. A levél tárgyába kérjük, írja bele: Hírlevél.

Tartalmas perceket, kellemes olvasást kívánunk a PATIKASZOFTVER-hez!

PharmaCloud fejléc

Feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük jelölje be, hogy milyen módon szeretne hallani a Pharma Cloud Kft. felől!

Bármikor leiratkozhat a listáról. Ezt a hírlevelek alján található linkre kattintással és megerősítéssel tudja megtenni. További információkért kérjük olvassa el a teljes adatvédelmi tájékoztatónkat! https://www.pharmacloud.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Mailchimpet használjuk hírlevélküldő platformként. A feliratkozásra kattintva engedélyezi, hogy a megadott adatokat a Mailchimp mint harmadik fél rendelkezésére bocsájtja. Tudjon meg többet a Mailchimp adatvédelmi szabályzatáról itt!

>