Minden hónapban érkezik a PATIKASZOFTVER!

Mindennapi munkánk során azon dolgozunk, hogy olyan informatikai és üzleti szolgáltatásokkal támogassuk az Önök munkáját, melyek hozzájárulnak a gyógyszertár zavartalan működéséhez és pénzügyi sikerességéhez. Ezzel a szemlélettel indítottuk útjára 2022 nyarán hírlevelünket is, a PATIKASZOFTVER-t, amelyet minden hónap végén elküldünk Önnek kapcsolattartási e-mail címére.

Hírleveleinkben hónapról hónapra olyan cikkeket és videós tartalmakat közlünk, melyek hasznos információkkal támogatják a patikák napi munkáját, valamint a tudatos üzleti tervezéshez is jól alkalmazható, gyakorlati témákat tárgyalnak.

Eddigi lapszámainkban olvashattak ügyfélszolgálati bejelentéssel kapcsolatos tudnivalókat, informatív és értelmezést segítő írásokat a gyógyszertárakat érintő jogszabályi változásokról, valamint eseménybeszámolókat, de legújabb szolgáltatásaink elindulásáról is ez online újság lapjain számoltunk és számolunk be elsőként.

A PATIKASZOFTVER a jövőben is folyamatosan érkezik majd újdonságainkkal és legfrissebb híreinkkel az Ön e-mail címére is. Azért, hogy biztosan ne maradjon le az üzleti kérdéseket és napi működést értintő témákról, keresse e-mailjei között a Pharma Cloud Kft. feladótól érkező PATIKASZOFTVER tárgyú e-mailt minden hónap végén!

 

 

Hol találja?

Bizonyos levelezőprogramok esetében a hírlevél nem az elsődleges, Beérkezett üzenetek mappába érkezik. Amennyiben nem találja levelei között a PATIKASZOFTVER eddigi számait, kérjük, ellenőrizze a Levélszemét (Spam) mappát is.

Outlook programban a bal oldali menüsávban, a mappák között található a Levélszemét mappa:

Gmail levelező esetén a bal oldali menüsávban lévő mappák között először kattintson a Továbbiak lenyíló mezőre:

majd a lenyíló mappák között találja a Spam mappát:

Amennyiben egy sárga színű figyelmeztetőpanelt lát a levél tetején, kattintson a

  • Nem spam

vagy a

  • Biztonságosnak tűnik

gombokra

Nem láthatók a képek?

Bizonyos levelezőprogramok az üzenetekben lévő képeket nem jelenítik meg közvetlenül. Az ilyen típusú, képeket tartalmazó üzenetek ezért ilyen formában láthatók:

Amennyiben a PATIKASZOFTVER hírlevelet Önnél is így jeleníti meg levelezőprogramja, kattintson jobb egérgombbal az egyik, képet jelző felületre, majd a felugró panelen kattintson a Képek letöltése feliratra:

Miről írtunk eddig?

Olvassa el a PATIKASZOFTVER eddigi számait az alábbi linkekre kattintva:

A PATIKASZOFTVER következő száma 2023. február végén érkezik. Keresse e-mailjei között, és értesüljön elsőként a legfrissebb híreinkről!

Azért, hogy minden hónapban a legfontosabb és legaktuálisabb híreket vihessük Önökhöz, örömmel vesszük visszajelzését hírlevelünkkel kapcsolatban! Kérjük, írja meg nekünk, milyen témákról olvasna még szívesen online újságunkban. Várjuk véleményét az ugyfelszolgalat@pharmacloud.hu e-mail címen. A levél tárgyába kérjük, írja bele: Hírlevél.

Tartalmas perceket, kellemes olvasást kívánunk a PATIKASZOFTVER-hez!

Ön még nem olvassa a legfrissebb híreket?

Az alábbi űrlapon iratkozzon fel a PATIKASZOFTVER hírlevélre!
PharmaCloud fejléc

Feliratkozás

* kötelező mező

Kérjük jelölje be, hogy milyen módon szeretne hallani a Pharma Cloud Kft. felől!

Bármikor leiratkozhat a listáról. Ezt a hírlevelek alján található linkre kattintással és megerősítéssel tudja megtenni. További információkért kérjük olvassa el a teljes adatvédelmi tájékoztatónkat! https://www.pharmacloud.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

A Mailchimpet használjuk hírlevélküldő platformként. A feliratkozásra kattintva engedélyezi, hogy a megadott adatokat a Mailchimp mint harmadik fél rendelkezésére bocsájtja. Tudjon meg többet a Mailchimp adatvédelmi szabályzatáról itt!

>