Új funkciókkal bővül a TC21

A TC21 mobil munkaállomás eddig is óriási segítséget jelentett a patikák számára a napi munkavégzésben, az eszközre készített legújabb fejlesztéseink nyomán pedig újabb hasznos funkciókkal bővül, amely a leltár és készletgazdálkodás komfortját növeli majd a patikákban.

A TC21 (és korábbi modellje, a TC20) egy modern, érintőképernyős, vonalkód leolvasóval rendelkező kézi eszköz, mely önálló, mobil munkaállomásként nagyban megkönnyíti és meggyorsítja a patikai munkát. A Pharma Cloud saját fejlesztésű, Android alapú applikációjával ellátott készülék eddig mind a daxa™ mind a QB-Pharma szoftvereknél az áru beérkeztetését, a QB-Pharmát használó patikáknál pedig a leltározást is segítette.

Érkezik a leltár funkció a daxa™-hoz is

A daxa™ szoftverrel dolgozó patikák számára a fejlesztés nyomán a TC21 hamarosan leltár funkcióval bővül. Ezzel elérhető válik számukra is a vezeték nélküli, hordozható, kézi eszköz leltározásban való használatának lehetősége, mellyel, a megszokott korábbi gyakorlatot felülírva, egyetlen munkatárs, a patika minden részén kényelmesen és gyorsan végezhet vak leltárt és ténymegállapító leltárt.

Minden patikában előnyös

A TC21-et a gyógyszertár alapterületétől függetlenül ajánljuk bármelyik patikának, de azok számára különösen előnyös, ahol egyszerre többen szeretnének egyénileg leltározni. Ezzel az eszközzel a leltározást a korábbiakhoz képest egyetlen munkatárs is el tudja végezni, ami a leltározásra fordított időt jelentősen képes csökkenteni, a gyógyszertárban dolgozó kollégák munkáját már egy kisebb alapterületű patikában is felgyorsíthatja. További óriási előnyét a több gyógyszertárral, fiókpatikával rendelkező nagyobb gyógyszertárak tudják kiaknázni: egy patikában egyszerre több eszköz is működhet, illetve anya- és fiókpatikák között is hordozható és használható, a készülék egy másik patikában is alkalmazható: egy QR-kód beolvasásával hozzárendeli az eszközt a munkavégzés idejére az adott patika szoftveréhez.

Cikk infó

A TC21 eszközön futó Pharma Cloud-applikáció az év végével mindkét szoftverhez újabb funkcióval gazdagodik. Aktiválásra kerül a Cikk infó menü, mely a termékek készlet- és árellenőrzését teszi lehetővé. Használatával egy termék esetében gyorsan, egy lépésben ellenőrizhető az éppen aktuális fogyasztói ár, valamint a termék készlete, legyen az a patika bármely pontján, akár a raktárban, akár fiókban, akár az officinában.

Az új fejlesztés különösen előnyös lehet szabadpolcos patikák számára. Az eddigi gyakorlat szerint a polcokon szereplő eladási árak ellenőrzéséhez az ellenőrizni kívánt terméket a szabadpolcról be kellett vinni a számítógéphez és a vonalkód leolvasóhoz, vagy más esetben két kolléga kellett a művelethez, egyikük a polcnál nézte az árat, másikuk a tára mögött, a patikai szoftverben. Ezen könnyít az eszközre készített legújabb Cikk infó funkció: a termék vonalkódját a polcnál a TC21-gyel leolvasva az eszköz megmutatja, összesen hány darab van az adott termékből készleten, továbbá kiírja a patikai program szerinti eladási árakat, mind a normált, mind – amennyiben épp akcióban szerepel a termék – az akciósat. Az új funkció emellett a polcok feltöltését is megkönnyíti: amikor egy termékből még szeretnénk kitenni a polcra, a TC21-gyel leolvasva látható, mennyi készlettel rendelkezik az adott termékből a patika, fel tudja-e tölteni raktárról a termék helyét a polcon.

Automatikusan frissül

A TC21 készülékkel már rendelkező patikák számára mindkét új funkcióval, a Leltárral, valamint a Cikk infoval automatikusan frissülni fog az eszközön lévő alkalmazás. Akik még nem rendelkeznek ilyen mobil munkaállomással, azok a patikák a Pharma Cloud Ügyfélszolgálatán igényelhetik azt. Az igénylést követően szervizes kollégáink kiszállítják és telepítik az eszközt. A TC21 bérleti konstrukcióban is elérhető, de meg is vásárolható cégünktől.

A TC21 a Pharma Cloud saját fejlesztésű alkalmazásával és két szoftveréhez való illesztéssel jelentős elem a vállalat kényelmi szolgáltatásainak sorában.